KOM JIJ OOK EEN KEER ETEN?

LEERLOODS AAN TAFEL

Eten met inhoud

De Leerloods aan Tafel is een initiatief van de Leerloods in Dongen. Dit concept bestaat uit een groep mensen met verschillende achtergronden en nationaliteiten die samen een passie delen: koken. De Leerloods aan Tafel heeft als doel om kandidaten te ontwikkelen richting de arbeidsmarkt. Daarnaast helpt Leerloods aan Tafel om versneld onderdeel te worden van de Nederlandse samenleving.

Door de Leerloods aan Tafel bij uw evenement en/of bedrijf te betrekken, ondersteunt u deze mensen met het inburgeren en participeren. De Leerloods aan Tafel biedt een compleet pakket op maat als het gaat om het verzorgen van overheerlijk eten voor lunches, high tea's, diners en andere evenementen.

De opbrengsten van deze activiteiten besteden wij aan de participatie en aan andere benodigdheden om de ontwikkeling van kandidaten te stimuleren.

Wilt u proeven van wat de Arabische keuken voor heerlijke gerechten te bieden heeft en wilt u bovenal uw steentje bijdragen in de maatschappij, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of telefonisch via 06-15457649.

Wij zien u graag aan Tafel!

Met vriendelijke groeten,

Leerloods aan Tafel